Over fashionbyhinke

Hey wat leuk dat je mijn site hebt gevonden.

Ik vertel graag wat over mezelf.

Mijn naam is Hinke en ik ben 15 jaar. Mooie sieraden en leuke kleding heb ik altijd al leuk gevonden. Daarom ben ik mijn eigen webshop begonnen.

Toen ik 4 jaar was had ik al interesse in kleding en mijn droom was om in een
kinderkledingwinkel te werken. In 2020 - tijdens de corona periode - zat ik veel te denken om te starten met mijn eigen webshop.
Maar ieder begin is moeilijk en in maart 2021 was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen om mijn kleding en sieraden beter te verkopen.

Mijn moeder vertelde mij over een lezing van Elske Doets (zakenvrouw van 2017). Zij nam het initiatief om jonge vrouwen van 15 tot 24 jaar te helpen scherpe keuzes te maken en daardoor op te klimmen naar gezichtsbepalende functies bij overheid en of bedrijfsleven maar ook als zelfstandig ondernemer. Door Young Lady Business Academy te organiseren geeft ze de vrouwen handvatten om hun doel te bereiken.

Omdat ik al snel zag dat ik nog te jong was heb ik haar een mail gestuurd met mijn motivatie en de vraag of ik ook voor deelname in aanmerking zou kunnen komen. Al vrij snel kreeg ik antwoord dat ze een uitzondering voor mij ging maken en ik mij mocht aanmelden. 
In juni heb ik een week in Rotterdam de Masterclasses gevolgd en een certificaat ontvangen. Hierna werd ik door de regionale krant en het AD benaderd voor een interview en heb veel leuke reacties gehad. 
Daardoor kregen de webshop bezoeken een boost en de verkoop begon te lopen.

Ik hoop dat je iets leuks kan vinden voor jezelf of voor iemand anders.

Veel shop plezier!

Groetjes Hinke